Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να σημειώνετε ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Και για την ταχύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε την αποστολή του Ονοματεπώνυμου σας, του αποδεικτικού κατάθεσης και τον αριθμό παραγγελίας σας στο info@fuselab.gr .

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ

6561–102280–991 – IBAN: GR59 0171 5610 0065 6110 2280 991

Δικαιούχος ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΕ

  • EUROBANK

0026.0209.56.0201570077 – IBAN: GR86 0260 2090 0005 6020 1570 077

Δικαιούχος ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΕ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν πραγματοποιούνται καταθέσεις από τράπεζες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα, το ποσό που πρέπει να λάβουμε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας.

2.Αντικαταβολή Μετρητοίς κατά την παράδοση με courier

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.80 €, ανεξάρτητα των μεταφορικών και ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

3.Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημά

Για αγορές ή παραλαβές από το φυσικό κατάστημα ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του πληρώνοντας είτε σε μετρητά είτε με την χρήση POS.

4. Με κάρτα

Με χρεωστική/debit κάρτα
Χρησιμοποιήστε την χρεωστική/debit κάρτα σας (ή αλλιώς την κάρτα ανάληψης μετρητών), η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με την αγορά, τα χρήματα φεύγουν απευθείας από το λογαριασμό σας και έτσι, δεν υπάρχει κάποια πίστωση.

Με πιστωτική κάρτα
Με την πιστωτική σας κάρτα, πληρώνετε επί πιστώσει, δηλαδή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σας σε μετέπειτα χρόνο.

Με prepaid (προπληρωμένη):
Αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας, μπορείτε να εκδώσετε μια prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, την οποία μπορείτε να «φορτώσετε» με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε σε αγορές/πληρωμές.

Οι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;
Βεβαίως! Η fuselab δεν παρακρατά κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε.